KLASSIEKE NIEUWBOUW WONING MET GARAGE

Nieuwbouw

Kunnen wij u helpen met het realiseren van een project?

Klassieke nieuwbouw woning met garage in Sprang-Capelle.

Rozenbrand Timmerwerken heeft opnieuw bewezen uitmuntend vakmanschap te leveren met ons recent voltooide project in Sprang-Capelle. Deze woning is een ware belichaming van traditioneel bouwen gecombineerd met moderne elementen, en we zijn enthousiast om onze betrokkenheid te delen.

De keuze voor een fundering op boorpalen en een ringbalk bevestigt onze toewijding aan solide constructies. Het traditionele bouwproces met zorgvuldig uitgevoerd binnen- en buitenmetselwerk geeft de woning een tijdloze en duurzame uitstraling.

Boven de kozijnen zijn prachtige strikken gemetseld, met een rollaag bij de kopgevels waar de gevelpannen elegant overheen liggen. Meranti hardhouten kozijnen met HR++ isolatieglas benadrukken onze aandacht voor kwaliteit en energie-efficiëntie.

De traditionele zinken mastgoten, voorzien van meranti sierklossen onder de goot, geven de woning niet alleen een functioneel element maar voegen ook esthetische waarde toe. De dakkapellen met pannendak en onderhoudsvrije gevelbekleding van cempanel rabatdelen dragen bij aan de moderne uitstraling.

Boeiboorden, vervaardigd uit 18 mm multiplex, getuigen van onze keuze voor duurzame materialen. De erker aan de zijkant van de woning voegt een architecturaal element toe, terwijl de vrijstaande garage de functionaliteit en esthetiek van het geheel versterkt.

Het dak, bedekt met Tule de Nord dakpannen inclusief gevelpannen die over de kopgevel liggen, geeft de woning een karakteristieke uitstraling. Rozenbrand Timmerwerken blijft zich inzetten voor vakmanschap en kwaliteit, en we zijn er trots op dat we aan de verwachtingen van onze klanten voldoen en deze zelfs overtreffen. Wij staan klaar om uw bouwvisie te realiseren met de hoogste normen in ambachtelijk timmerwerk.

Past deze klassieke bouwstijl bij uw wensen? Neem vrijblijvend contact op.

Project Details

Gerealiseerd in

Sprang-Capelle

ARCHITECT

PROJECT
AANNEMER

Rozenbrand Timmerwerken

Project foto’s

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag kennismaken met Rozenbrand Timmerwerken? Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.