MODERNE WONING MET HOGE ENTREEPARTIJ

Nieuwbouw

Kunnen wij u helpen met het realiseren van een project?

Hoge entreepartij

De bouw van een moderne woning met een kenmerkende hoge entreepartij. Deze eigentijdse woning combineert strakke lijnen met innovatieve ontwerpelementen, resulterend in een unieke leefruimte die zowel functioneel als esthetisch uitblinkt.

Het ontwerp van deze moderne woning is gericht op het maximaliseren van lichtinval en ruimtelijkheid. De opvallende hoge entreepartij, met gebruik van materialen zoals glas en strakke lijnen, geeft het huis een eigentijdse uitstraling.

Het resultaat is een moderne woning die de verwachtingen van de opdrachtgever overtreft. De hoge entreepartij geeft niet alleen een visuele impact, maar zorgt ook voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat de binnenruimte verder verrijkt. Het strakke design en de innovatieve keuzes in materialen dragen bij aan een eigentijdse leefomgeving die zowel functioneel als inspirerend is.

Bij Rozenbrand Timmerwerken zijn we er trots op een onmiskenbare bijdrage te hebben geleverd aan het bouwproject in Berkel-Enschot. Ons vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit komen tot uiting in elk aspect van deze woning.

De keuze voor een fundering op boorpalen en een ringbalk onderstreept onze focus op duurzaamheid en stabiliteit. Het traditionele bouwproces met zorgvuldig uitgevoerd binnen- en buitenmetselwerk garandeert een solide en betrouwbaar resultaat.

De aluminium kozijnen met HR++ isolatieglas getuigen van onze inzet voor energie-efficiëntie en modern comfort. Het voorportaal, vervaardigd van hoogwaardig kortentstaal, is een staaltje vakmanschap dat niet alleen functioneel is maar ook visueel aantrekkelijk.

De keuze voor gevelbekleding van fraak hout draagt bij aan de unieke uitstraling van de woning, terwijl de rockpanel boeiboorden en overstekken de duurzaamheid van het exterieur waarborgen met minimaal onderhoud.

Het gebakken vlakke dakpannen dak is niet alleen functioneel maar draagt ook bij aan de esthetiek van het geheel. Bij Rozenbrand Timmerwerken streven we naar perfectie in elk detail, en dit project vormt daar geen uitzondering op.

We zijn vereerd om deel uit te maken van dit bouwproces en zijn ervan overtuigd dat ons werk niet alleen voldoet aan, maar overtreft de verwachtingen. Rozenbrand Timmerwerken staat altijd klaar om de visie van onze klanten om te zetten in hoogwaardig vakmanschap.

Project Details

Gerealiseerd in

Berkel-Enschot

ARCHITECT

PROJECT
AANNEMER

Rozenbrand Timmerwerken

Project foto’s

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag kennismaken met Rozenbrand Timmerwerken? Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.