NIEUWBOUW MET HOUTEN  DETAILS EN GEVELS

Nieuwbouw in landelijke bouwstijl

Kunnen wij u helpen met het realiseren van een project?

Nieuwbouw gebouw in landelijke stijl.

Het project betrof de realisatie van een prachtig vrijstaand huis, gelegen in een serene landelijke omgeving. Het huis is ontworpen en gebouwd met oog voor detail en in harmonie met de landelijke bouwstijl, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en ambachtelijke technieken.

Het ontwerp van dit landhuis werd zorgvuldig afgestemd op de natuurlijke omgeving en de wensen van de opdrachtgever. De stenen constructie vormt de basis van het huis, terwijl de houten geveldelen en robuuste houten balken een warme en authentieke uitstraling creëren. De keuze voor een rietenkap benadrukt het landelijke karakter en draagt bij aan de tijdloze esthetiek van het gebouw.

Het eindresultaat is een indrukwekkend vrijstaand landhuis dat naadloos opgaat in de landelijke omgeving. De combinatie van stenen en houten elementen, samen met de rietenkap, geeft het huis een karaktervolle uitstraling die tijdloos en elegant is. De robuuste houten balken vormen een subtiel accent en voegen een vleugje ambachtelijk vakmanschap toe aan het geheel.

Rozenbrand Timmerwerken is trots op het realiseren van dit project en het creëren van een unieke woning die opgaat in zijn omgeving.

Bent u geïnteresseerd in het verwezenlijken van uw droomwoning? Neem dan contact op met Rozenbrand Timmerwerken voor een vrijblijvend gesprek.

Project Details

Gerealiseerd in
ARCHITECT

PROJECT
AANNEMER

Rozenbrand Timmerwerken

Project foto’s

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag kennismaken met Rozenbrand Timmerwerken? Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.