NIEUWBOUW MET ROBUUST HOUTEN DETAILS

Gebruik gemaakt van robuust houten balken

Kunnen wij u helpen met het realiseren van een project?

Nieuwbouw met robuust houten details

Het is een prachtig zicht als je bij dit nieuwbouw huis aankomt met klassieke kenmerken. De robuuste houten elementen zorgen voor een unieke sfeer en staan in perfecte harmonie met de gevels die zijn voorzien van sto stukadoorwerk. Het huis is een perfecte combinatie van traditionele stijl en modern design.

De robuuste eiken houten elementen steken goed af tegen de buitenmuur en geeft het huis een prachtige aanblik. Deze elementen zijn sterk en duurzaam, waardoor het huis een robuust karakter heeft. De eiken constructie aan de voorzijde en een eiken draagconstructie bij de overkapping maken het een geheel.

Deze nieuwbouwwoning is voorzien van aluminium kozijnen in combinatie met multiplex betimmerde dakkapellen, overstekken en gootconstructies. De zinken hemelwaterafvoeren geven de woning een luxe uitstraling.

De gestucte buitenmuur van het huis geeft het een extra stijlvolle uitstraling. Het gebruik van stucwerk biedt een aantal voordelen zoals sterkte, duurzaamheid en een betere isolatie. 

Het nieuwbouw huis is een perfecte mix van traditionele stijl en modern design. De robuust eiken houten elementen, VHV dakpannen, eiken voordeur en de gestucte buitenmuur geven het huis een unieke uitstraling. Het is een prachtig zicht als je er bij aankomt.

Project Details

Gerealiseerd in

Vught

ARCHITECT

PROJECT
AANNEMER

Rozenbrand Timmerwerken

Project foto’s

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag kennismaken met Rozenbrand Timmerwerken? Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.