Landelijke nieuwbouw woning

Nieuwbouw

Kunnen wij u helpen met het realiseren van een project?

Landelijke nieuwbouw woning in Sprang-Capelle

Bij Rozenbrand Timmerwerken kijken we met trots terug op ons recente project in Sprang-Capelle. Deze woning weerspiegelt niet alleen ons vakmanschap, maar ook onze toewijding aan hoogwaardige bouwtechnieken en materialen.

De keuze voor een fundering op boorpalen en een ringbalk onderstreept onze focus op duurzaamheid en stabiliteit, waardoor de basis van de woning een solide fundament heeft. Het traditionele bouwproces met zorgvuldig uitgevoerd binnen- en buitenmetselwerk resulteert in een tijdloze en duurzame constructie.

Meranti hardhouten kozijnen met HR++ isolatieglas benadrukken onze aandacht voor detail en streven naar energie-efficiëntie. De muurafdekkers van hardsteen op de kopgevels voegen niet alleen een esthetisch element toe, maar illustreren ook ons gebruik van hoogwaardige materialen.

Hardstenen waterslagen onder de ramen en traditionele zinken mastgoten dragen bij aan de duurzaamheid en esthetiek van de woning. De 1,5 steens rollagen boven de kozijnen getuigen van ons streven naar perfectie in elk detail.

De keuze voor VHV gebakken dakpannen benadrukt de traditionele uitstraling van het pand en draagt bij aan de algehele esthetiek. Rozenbrand Timmerwerken heeft ook hier bewezen dat vakmanschap en toewijding aan kwaliteit leiden tot een woning die niet alleen voldoet aan, maar de verwachtingen van onze klanten overtreft.

Bij Rozenbrand Timmerwerken staan we klaar om uw visie om te zetten in werkelijkheid, met aandacht voor vakmanschap en hoogwaardige materialen.

Past deze landelijke bouwstijl bij uw wensen? Neem vrijblijvend contact op.

Project Details

Gerealiseerd in

Sprang-Capelle

ARCHITECT

PROJECT
AANNEMER

Rozenbrand Timmerwerken

Project foto’s

Dakkapel

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag kennismaken met Rozenbrand Timmerwerken? Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.