TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING – KAATSHEUVEL

Nieuwbouw

Kunnen wij u helpen met het realiseren van een project?

Twee-onder-een-kapwoning in Kaatsheuvel

Rozenbrand Timmerwerken heeft met succes twee prachtige woningen gerealiseerd, één in Kaatsheuvel en de andere in Sprang-Capelle, waar vakmanschap en oog voor detail samenkomen in een harmonieuze mix van traditie en moderniteit.

De keuze voor een fundering op boorpalen en een ringbalk benadrukt onze aandacht voor solide constructies, wat de basis vormt voor duurzame en tijdloze woningen. Het traditionele bouwproces met zorgvuldig uitgevoerd binnen- en buitenmetselwerk geeft beide woningen een karakteristieke uitstraling.

Meranti hardhouten kozijnen met HR++ isolatieglas getuigen van onze inzet voor kwaliteit en energie-efficiëntie. Beide woningen zijn voorzien van een elegante erker, die niet alleen de architectonische esthetiek versterkt maar ook de leefruimte verrijkt.

De hardstenen waterslagen onder de ramen, inclusief de hardstenen spekrand tussen het metselwerk, voegen niet alleen esthetische waarde toe, maar illustreren ook onze aandacht voor duurzame materialen. De uitgetimmerde goten, voorzien van rockpanel betimmering, en zinken hemelwaterafvoeren benadrukken onze toewijding aan vakmanschap en duurzaamheid.

Het dak, bedekt met VHV gebakken dakpannen, completeert het geheel met een traditionele uitstraling en duurzaamheid. Rozenbrand Timmerwerken heeft opnieuw bewezen dat we niet alleen huizen bouwen, maar leefomgevingen creëren die voldoen aan de hoogste normen in vakmanschap. Wij zijn er trots op dat we aan de verwachtingen van onze klanten voldoen en deze overtreffen met onze toewijding aan excellentie.

Past deze bouwstijl bij uw wensen? Neem vrijblijvend contact op.

Project Details

Gerealiseerd in

Kaatsheuvel

ARCHITECT

PROJECT
AANNEMER

Rozenbrand Timmerwerken

Project foto’s

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag kennismaken met Rozenbrand Timmerwerken? Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.