NIEUWBOUW WONING IN SPRANG-CAPELLE

Nieuwbouw

Kunnen wij u helpen met het realiseren van een project?

Klassieke nieuwbouw woning in Sprang-Capelle.

Rozenbrand Timmerwerken heeft op meesterlijke wijze ons project in Sprang-Capelle volbracht, waarbij vakmanschap en aandacht voor detail centraal stonden. Deze woning, gebouwd op een vaste grondlaag met fundering op staal, illustreert ons vermogen om traditioneel vakmanschap te combineren met moderne elementen.

Het traditionele bouwproces met zorgvuldig uitgevoerd binnen- en buitenmetselwerk vormt de basis van deze woning, wat resulteert in een tijdloze en duurzame constructie. Meranti hardhouten kozijnen met HR++ isolatieglas benadrukken onze toewijding aan kwaliteit en energie-efficiëntie.

Een opvallend kenmerk van deze woning is de prachtige erker, die niet alleen de architectonische charme vergroot maar ook het binnenleven verrijkt. Hardstenen waterslagen onder de ramen voegen niet alleen esthetische waarde toe, maar getuigen ook van onze aandacht voor duurzame materialen.

Boven de kozijnen zijn met precisie strikken gemetseld, met een rollaag bij de kopgevels waar de gevelpannen elegant overheen liggen. De traditioneel uitgetimmerde goten, voorzien van een neuslijst en meranti sierlijst, voegen karakter toe aan de woning.

De keuze voor OVH gebakken dakpannen onderstreept de traditionele uitstraling en duurzaamheid van het dak. Rozenbrand Timmerwerken heeft met trots aangetoond dat we niet alleen bouwen, maar kunstwerken creëren die voldoen aan de hoogste normen in vakmanschap. We blijven toegewijd aan het leveren van projecten die niet alleen voldoen aan, maar de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Past deze klassieke bouwstijl bij uw wensen? Neem vrijblijvend contact op.

Project Details

Gerealiseerd in

Sprang-Capelle

ARCHITECT

PROJECT
AANNEMER

Rozenbrand Timmerwerken

Project foto’s

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag kennismaken met Rozenbrand Timmerwerken? Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.