WOONHUIS RENOVATIE

Van top tot teen

Kunnen wij u helpen met het renoveren van uw woonhuis?

Woonhuis renovatie

Een bestaande woonboerderij renoveren naar de huidige maatstaven en woongenot? Dat is wat Rozenbrand Timmerwerken doet.

Deze woonboerderij heeft een renovatie ondergaan van top tot teen. Er is een nieuwe dakconstructie geplaatst met stalen spanten en een houten gording. Geïsoleerde dakplaten en dakbedekking met een mooi VHV blauw gesmoorde dakpan maakt het compleet. Op het dak zijn nieuwe dakkapellen geplaatst met houten kozijnen en Meranti rabatdelen.

Rondom de woning is een compleet nieuwe gevel gemetseld, voorzien van hoogwaardige isolatie. Boven de kozijnen is siermetselwerk toegepast in de vorm van Strikken boven de ramen, zoals ze vroeger toegepast werden. Ook zijn er nieuwe meranti kozijnen uitgevoerd in oude stijl met hoogwaardig hoogrendementglas (HR++). Onder de ramen liggen hardstenen waterslagen. Aan de zijkant is er ook nog een gedeelte uitgetimmerd, met een houten raamwerk met hoogwaardige isolatie, met een afwerking van douglas Zweeds rabat. Voor de waterafvoer zijn er zinken goten en zinken hemelwaterafvoeren (HWA) gemonteerd.

Van top tot teen gerenoveerd naar de huidige maatstaven. Zo creëren wij een sfeervolle woonboerderij waar je je meteen thuis voelt. Bekijk dit project en ervaar het zelf!

Project Details

Gerealiseerd

2022

PLAATS

Kaatsheuvel

PROJECT
AANNEMER

Rozenbrand Timmerwerken

Project foto’s

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag kennismaken met Rozenbrand Timmerwerken? Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.